24 dersliği Düzce Cam Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aktaş, 24 dersliği de Milli Eğitim Bakanlığı ve Düzce Belediyesi üzerinden yapılacak bağışlarla olan toplam 48 derslikli Kasım Aktaş Ortaokulu'nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hafriyat işlemleri tamamlanan temeli kazılan ve betonu atılan 18 dönümlük alanda yapılan çalışmalar yakından takip ediliyor.

BÖLGENİN EN BÜYÜK EĞİTİM KAMPÜSÜ OLACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 48 derslikli Kasım Aktaş Ortaokulu’nun Düzce’deki en büyük eğitim kampüsü olacağını belirterek, “ Kasım Aktaş Ortaokulunu inşa edeceğimiz alan 18 dönümdür. Hafriyat ve peyzaj işlerini Düzce Belediyesi olarak biz yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışmaları aksatmadan yürütüyor. İnşallah bu okulu gelecek eğitim- öğretim dönemine yetiştireceğiz.

Bu okulun 24 dersliğini Kasım Bey üstlendi. Diğer kısımlarını Milli Eğitim Bakanlığı ve bize bağış taahhüdünde bulunan iş adamlarımızın destekleriyle yapacağız. Bu okulun projelendirmesini İl Özel İdaresindeki arkadaşlarımız yapacak.

Bu proje de Özel İdaremizi, belediyemizin, Sayın Valimizin desteği var. Destek veren herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. 2021- 2022 Eğitim- Öğretim yılında öğrencilerimizi burada karşılayacağız.