Öncü TV ve 100.2 Öncü Radyo ortak yayınıyla her cuma akşamı Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın sunumuyla Düzce’nin gündemine ışık tutan “Kitabın Ortasından” programının geçen haftaki stüdyo konuğu olan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, pandemi döneminde Düzce esnafının yaşadığı sıkıntılar başta olmak üzere, Düzce’nin gündemine ilişkin bir çok konuyu masaya yatırmıştı.

Programın son bölümünde, Sadullah Ünsal’ın sorduğu isimleri değerlendiren Caboğlu, en ilginç yorumu, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı ile ilgili oldu. “Mustafa Kayıkçı bir an önce fabrika ayarlarına geri dönmeli” diyen Caboğlu’nun bu açıklamasına, Kayıkçı’nın ne tür cevap vereceği merak konusu oldu.

MHP İl Başkanı Caboğlu, Sadullah Ünsal’ın sorduğu isimleri şu şekilde değerlendirdi:

CEVDET ATAY

Garibanların babası

ÜMİT YILMAZ

Düzce’nin gururu

BİROL ŞAHİN

Mücadeleci adam

ZEKERİYA KORKMAZ

Abi kolay olunmaz. Düzce’nin abisi

OKAN YANMAZ

Anlaşılması zor bir adam

ERTAN TAŞLI

Ertan Başkan konusunda bazı konulara değinmek isterim.  Şu anda bulunmuş olduğu konum itibariyle Düzce’ ye ne kadar fazla bir getiri sağlayabilirim. Ne kadar destek olabilirim şeklinde mücadele eden ama kendisinin bulunmuş olduğu konumdan sebep bazı mevzuatlara inemeyen kamuoyunda paylaşamayan, yanlış anlaşıldığında da aslında bir konuda omuz verilmesi gereken bir Başkan olarak görüyorum. Zaman zaman yanlış anlaşılmalar olabiliyor, bir konu yanlışa gidiyor olabiliyor, ama burada ben hep söyledim toparlayıcı olma anlamında da Sayın Başkanımızı da bir ziyaret etmek istiyorum. En yakın zamanda da ziyaret edeceğim. Az önce ben bir veri verdim Düzce’de baktığınızda 10.100 esnafa kredi verilebilmesi için ve hatta geri dönüşüm olmamasına rağmen biliyorsunuz orada kefalet konusunda da geri dönüşü olmadan kredi verebilme gibi bir durumu yok. Bu konulardan ötürü buradan ona teşekkür etmek istiyorum. Seversiniz sevmezsiniz yapılan bir şey var ise doğruysa dersiniz yanlışsa da yanlış dersiniz.

MUSTAFA KAYIKÇI

Biraz fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini buradan  söylemek isterim

AHMET MUTLU

Düzce’ de yatırımcı istihdam sağlayan ve her dönem  ön planda olan Düzce ‘ de bir değer

ERDOĞAN BIYIK

Mücadeleci

AZADE AY

Azade Ay deyince aklıma hiçbir şey gelmiyor .

FARUK ÖZLÜ

Düzce için gerçekten çok beklentisi olan ve bunu bir mücadeleyle  Düzce ye sağlamaya çalışan bir büyüğümüz.

CELAL KASAPOĞLU

Allah herkesin işini rast getirsin

EROL KILIÇ

Değerli sevdiğim bir abim.

ALİ DİLBER

Ali abi her dönem  her ortamda olan ve  her zaman görüşü olan ama az önce  programda da söyledim  her zaman danışmam gerektiğinde , bir destek almam gerektiğinde  aklıma gelen  ama bu konularda da biraz  ön planlarda durması gerektiğini söylemek istediğim  değerli bir abimiz .

FERHAT ACAR

Düzce de işsizlerin abisi.

NURHAN KARTAL

Değerli bir şahsiyetimiz . Hizmet etmek için mücadele eden biri.

YUNUS  ÖZAY ER

Köylüm. Siyasi arenada ön planda olabileceğini gördüğüm bir fayda bir mücadele etmeye çalışan köylüm.

NUMAN ÇABUK

Sayın Ümit Yılmaz aklıma gelir.

AYŞE KEŞİR

Gerçekten mücadeleci ve bir an sıkıştığımızda Ankara da sesimiz, kulağımız ve bugün itibariyle de Düzce’nin medar-ı iftiharı.

ÖMER FARUK TÜRKSEVEN

Öncü TV  ama gerçekten geçmişten beri hep mücadele etmiş. Zaman zaman anlaşılması zor ama sonrasında da Düzce için bir şeyler yapmak için uğraştığını gördüğüm değerli bir şahsiyet, abimiz.

SADULLAH ÜNSAL

Aslında Sadullah Ünsal deyince Sadullah Ünsal aklıma gelir.

İLHAMİ CABOĞLU

Siyasette hiç beklentisi olmayan, Düzce’yi seven. Düzce de bir şeyler yapma gayreti içerisinde olan yanlış anlaşılmalardan gerçekten çok uzak durmaya çalışan ama her söylediğiniz sözde de bir tarafın olduğunda da, yanlış anlaşıldığında da gidip oralara mücadele edip izah etmeye çalışan ve kefeninde de üç hilal resmi olmasını arzulayan bir insan olarak görüyorum.

HABER: Savaş ARI