Doğalgaz konusunda sıkıntı yaşayan ilçelerden Kaynaşlı, bugün düzenlenen programla doğalgaz için ilk adımı attı. Kaynaşlı Belediye binasında düzenlenen programla DERGAZ ile anlaşma imzalandı.

“Kaynaşlı için büyük atılım.”

Kaynaşlı'ya doğalgaz gelmesi konusunda açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Kaynaşlı'nın sonunda doğalgaza kavuşacağını söyledi. Korkmaz, “Temiz bir çevre için doğalgaz en iyi yakıt. Tüm dünyada az sayıda sağlanan bu ortam Kaynaşlı'da da oluşacak. Kaynaşlı halkı artık temiz havayı soluyacak. Bu konuda yapılan girişimler bugün sonlandı ve Kaynaşlı bugün düzenlenen programla doğalgazına kavuşuyor.” şeklinde konuştu.

“İlk hedef 250 abone.”

DERGAZ'ın Kaynaşlı'da yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren DERGAZ İşletme Müdürü Mustafa Doğan ise “Yapılacak çalışmalarla Kaynaşlı da doğalgaza kavuşacak. 1 Temmuz'dan itibaren de abonelik için işlemlerin yapılacağı büro açacağız. Talebe göre de o bürodan doğalgaz aboneleri işlem yapacak. Biz ilk aşamada 250 aboneye ulaşmayı düşünüyoruz. Ama 200'ün altında talep olursa doğalgaz aboneliğinin ardından aboneler Düzce Merkez'deki şubeden işlem yapacak.” ifadelerini kullandı.

Bugün imzalanan protokelle birlikte Kaynaşlı'da doğalgaz için önemli bir adım atılırken abone işlemleri de 1 Temmuz'la birlikte başlayacak. Kaynaşlı'da doğalgaz açılışının ise 2 ay sonra yapılacağı belirtildi.