Yapımı uzun yıllar sürdüğü için eleştirilen hizmete girmesiyle bir nebze olsun rahatlatan terminalde fiziki sorunlar bitmek bilmiyor. Terminal esnafı ve vatandaşların zaman zaman fiziki şartlarını farklı şekilde eleştirdiği terminalde bu kez de alt yapı sorunu yaşanıyor.

Düzce’nin uzun yıllar sabırsızlıkla beklediği Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yeni hizmet binasında yapılan onarım çalışması görenleri gayrete düşürdü. Vatandaşların otobüs ve yolcu beklerken uğrak yeri olan kafeterya ve kantinin olduğu kısmın önünde açılan iki büyük çukur, şu günlerde terminalde sıkıntılı günler yaşanmasına neden oluyor.



10 ay önce kapılarını açan terminalin zemininde oluşan kaçağın bodruma su sızdırdığı gerekçesiyle belediye fen işleri ekiplerince yapılan onarım çalışması kapsamında geniş bir alanda çalışma yürütülüyor. Çalışmalar dolayısıyla alanın etrafı şeritle çevrilirken, oluşan manzara yollarda yapılan alt yapı çalışmalarını andırıyor.





Diğer taraftan ortaya çıkan görüntü kirliliği hem yolcuları, hem de esnafı rahatsız etti. Yapımı uzun yıllar alan terminalin hizmete girdikten kısa bir süre sonra böyle bir onarma çalışmasıyla karşı karşıya kalması tepkiyle karşılandı.

Haber:Y.SEVER