Düzce Kültür Mahallesi Muhtarı Yavuz Öztürk, parklarda imara ve yönetmeliklere aykırı olarak kaçak yapılaşma olduğu gerekçesiyle Düzce Belediyesi’ne resmi başvuruda bulunmuştu. Ardından yaptığı basın açıklaması ile Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e duyarlılık çağrısında bulunmuştu.

 

Muhtar Öztürk’ün resmi başvurusu üzerine harekete geçen Zabıta ekipleri, İsmet İnönü Parkı’na gelerek denetim yaptılar ve kaçak yapılaşmayı tespit ettiler.

 

Kaçak yapılaşmayı tutanakla belgeleyen ve mühür uygulaması yaparak durduran zabıta ekipleri, durdurma kararını işletmeciye tebliğ etti.

 

Kültür Mahallesi Muhtarı Yavuz Öztürk, kaçak yapılaşmanın durdurulması üzerine yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teşekkür etti.

 

 

Öztürk, “Sayın Belediye Başkanımız, çarpık ve kaçak yapılaşmanın önlenmesi konusunda örnek bir hassasiyet göstermiştir. Böylece Düzce’nin belediye başkanı olduğunu sözde değil, icraatla da ispatlamıştır. Mahalle sakinlerimiz ve halkımız adına Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.