CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in dün CHP Düzce İl Başkanlığı Olağan Kongresi’nde Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i hedef alan sözleri Keleş ile arasında polemiğe neden oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde başlayan Adalet Yürüyüşü’nün Düzce kesiminde adalet kortejinin Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu’nda konakladığı sırada alana dökülen bir kamyon dolusu tezeğin alana dökülmesinden Keleş’i hedef alarak, “Döktüğü tezekte 10 yıl yatırsak yine layığını bulmamış olur.” sözü üzerine Keleş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ağır bir cevap verdi.

“İspat etmezsen dünyanın en ş…. adamısın”
“Ce Ha Pe'nin Genel Başkan Yardımcısı Özgür Efendi hızını alamamış, yetmemiş gene beni diline dolamış.” diyen Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi:

“Bahse konu hadiseye sebep olanların kim oldukları yapılan araştırmalarda çok açık belli olmasına rağmen şahsımı suçlamış. Şimdi kendisine sesleniyorum. İspat etmezsen dünyanın en şerefsiz ahlaksız adamısın. Tabii ben sana bu sokma aklı veren kişiyi de çok iyi tanırım. Bence sen onun murdar bedenini gübrenin içine yatır, orada yetiştiği için hiç yadırgamaz yerini.”

Haber: Ö.YILMAZ