Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosundaki soruşturma dosyası uzlaşmayla sonuçlandı.
 
Mağdur O.Ş.’yi bir husustan dolayı 3 yıl önce darp ettiği tespit edilen şüpheli İ.D. hakkında ’Basit Yaralama’ suçundan başlatılan soruşturmada taraflar ‘yardımda bulunma ve hastane masrafını ödeme’ şartıyla uzlaştı.
 
Suçluya sunulan uzlaşma şartı ile zor durumdaki engelli bir kız çocuğuna destek olmayı amaçladıklarını belirten Uzlaştırmacı Ahmet Dalmış, engelli sandalyesinin 11 yaşındaki kızın annesi Z.Ç.’ye teslim edildiğini ifade etti.
 
Z.Ç. doğuştan engelli olan ve birçok kez ameliyat geçiren engelli sandalyesine bağımlı halde olan 11 yaşındaki kızına yapılan yardıma çok sevindiğini belirterek Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı görevlilerine teşekkür etti.
 
Uzlaştırmacı Dalmış, “Müştekinin talebinin şüpheli tarafından kabul edilmesi sonrasında bir engelli vatandaşımızın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladık ve kendisine hastane masrafını ödemesi sonucu dosyamız kapanmış oldu hem de toplum yararına bir edime imza atmış olduk. Bu sayede dosya en güzel şekilde taraflar ve adli makamlar tarafından tamamlanmış oldu” diye konuştu.

Haber:Y.SEVER