Gümüşova İlçesine bağlı Yeşilyayla muhtarlığı görevinde bulunan Erdoğan Başkoç, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen muhtar Başkoç, bugün vefat etti. Başkoç, başarılı çalışmaları ile dikkat çekiyordu. Çevresinde sevilen Muhtar Başkoç’un vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Başkoç’un vefatı üzerine AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal taziye mesajı yayımladı.

Keskin yayımladığı mesajında, “Gümüşova Yeşilyayla Köyü Muhtarı Erdoğan Başkoç'un vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Rabim rahmetiyle muamele eylesin, mekânı cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ise “Gümüşova Yeşilyayla muhtarı Erdoğan Başkoç’un vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkoç, başarılı çalışmaları ile dikkat çekiyordu. Çevresinde sevilen Muhtar Başkoç’un ani vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Öncü Medya Ailesi olarak Erdoğan Başkoç’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere eş, dost, akraba ve Yeşilyayla Köyü halkına başsağlığı dileriz.