Yeni yerine taşındıktan sonra 16 Şubat'ta açılışı yapılacak olan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde son çalışmalar yapılırken hastaneyi Vali Bülent Kılınç'ta ziyaret etti. Kılınç'la birlikte hastane gezisi sırasında Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut, İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek, Hastane Başhekimi Bünyamin Dikici ve Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı da hazır bulundu.

Hastanenin bütün bölümlerini gezen Vali Bülent Kılınç, ameliyathane, acil servis ve hasta servislerinde de incelemelerde bulundu. Hastanenin modern yapısı hakkında da bilgi alan Kılınç, ziyaretin ardından düşüncelerini dile getirdi.

Hastanenin Düzce için büyük önem taşıdığını söyleyen Kılınç, “Sağlık açısından önem arzeden böyle bir yerin yapımında katkı da bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Hastane gerçekten önemli bir yapıya sahip. Açıldığı zaman da büyük hizmetler vereceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Hastanedeki odalara da değinen Vali Bülent Kılınç, “Hep beraber Hastaneyi gezdik ve yapısını inceledik. Odalar gerçekten çok güzel. Odalar yapılırken hastaların rahatlığı ön planda tutulmuş. Hastane her şeyiyle modern bir yapı oluşturuyor.” ifadelerini kullandı.

Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut ta Vali Bülent Kılınç'a vatandaşların hastaneye gelmesi için yapımına başlanan yol hakkında bilgi vererek yolun son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Vali Bülent Kılınç, hastane ziyaretinin ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü Avni Akyol Yurdu'nu da ziyaret ederek yurtta kalan öğrencilerle sohbet etti.