Gençlik Merkezi ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kimsesiz çocuklar için tiyatro gösterisi düzenledi.
Kimsesiz çocuklar için düzenlenen gösteri öncesinde, Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Çetin ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Çakır, basın toplantısı düzenlediler.
Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Çetin, “ Amacımız kimsesiz çocuklar yararına Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile beraber bir etkinlik yapmak. Onları bayram öncesi bir nebze mutlu edebilmek. Gençlik Merkezi olarak kimsesiz çocuklar yararına, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün tiyatro salonunda bu Cumartesi Günü saat 18:00'da bir etkinlik yapacağız. Bu etkinliğin içerisinde tiyatro skeçleri, müzik gösterisi ve illizyon gösterileri olacak. Bu gösterileri halkımız biletsiz parasız izleyecekler. Sadece bu çocuklara kullanılmamış yeni bir elbise veya başka bir hediye getirip kapıda bırakarak gösteriyi izlemeye girecekler dedi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Çakır ise konuyla ilgili olarak düşüncelerini şu şekilde açıkladı. “ Yetiştirme yurdunda veya dışarıda olan ihtiyaç sahibi kimsesiz çocuklara yönelik fayda sağlamak. Onların toplum içerisinde yalnız olmadıklarını belirtmek için yapılan bu çalışmadan dolayı Hakan Bey'e ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar şunu gösteriyor. Sosyal içerikli yapılabilecek her türlü çalışmada birinci derecede öncelikli olan insandır. Bu özürlü olabilir, kimsesiz olabilir, yaşlı olabilir, yoksul olabilir, her türlü noktada yapılabilecek çalışmalarda katkı sağlamaya hazırız.” dedi.