Her yağışla birlikte Düzce'nin hemen hemen her mahallesinde kendisini gösteren altyapı sorunları dün akşamdan itibaren etkili olan kar yağışıyla birlikte bir kez daha ortaya çıkmaya başladı. Altyapı sorunu yaşayan bir mahallede Koçyazı Mahallesi. Mahalle de bulunan Karataş Sokak halkı yollarının çamur deryasına dönmesinden dolayı zor günler yaşıyor. Üstelik sokaktan eğitim görmek için okula giden öğrencilerde çamurdan en fazla etkilenenler arasında.

Sorunun çözümü için defalarca yetkililere başvurduklarını ama yetkililerin kendilerine mazeret ilettiğini belirten sokak sakinleri ise, “Biz artık çamurlu yoldan yürümekten bıktık. Kendi evimize bile arka sokaklardaki yollardan girmek zorunda kalıyoruz. Artık yaşadığımız çamurlu yol sorununun bitmesini istiyoruz. Bu yoldan arabalar bile zor geçiyor.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerini okula yollayamadıklarını da belirten sokak sakinleri, “Her gün okula temiz gönderdiğimiz çocuklarımız üstü başı çamur olmuş halde eve geliyor. Çocuklarımızı bile dışarıya çıkarmak istemiyoruz. Çamur nedeniyle gerçekten sıkıntılı günler geçiriyoruz. Yetkililerin bu duruma bir dur demesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Çamur sorunu yaşanan sokaktan yapımına devam edilen Metekköyü TOKİ personelleri de geçiyor. Birçok vatandaşın kullandığı yolun ne zaman yapılacağı ise bilinmiyor.