Geçen yıl bugün açılan Kiremitocağı Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birinci yılını kutladı. Bugün düzenlenen kutlama programı dernek binasında gerçekleştirildi. 1 yıl önce kurulan ve Kiremitocağı mahallesinde yaşayan halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen derneğin birinci yıl dönümünü kutlama etkinliğine ilgi büyüktü. Çok sayıda mahalle sakinin katıldığı kutlama etkinliğine Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz ve partililer de katıldı.

Kiremitocağı Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin birinci yaşı kutlama programı Mevlid-i Şerif okunması ile başladı. Katılımın yoğun olduğu kutlamada MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, derneğin birinci yaşını kutlarken sosyal yardımlaşma adına kurulan derneğin başkan ve yönetimine başarılar diledi.

Küçük, kutlamanın ardından, mahalle sakinleri ile sohbet etmek, sorunlarını ve isteklerini dinlemek için mahalle kahvesinde biraraya geldi.

Burada mahalle sakinlerinin sıkıntı ve isteklerini dinleyen Küçük, Düzce'nin son 10 yıldır hala değişmediğini ve yerinde saydığını söyledi.

Küçük, Belediye Başkan adayı olduğunu söyleyerek mahalle sakinlerinden oy ve destek istedi.