Türk Sağlık Sen Düzce Şubesi 3. olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçime Kamu-Sen Genel Merkezinden Necmi Erdoğan, Sakarya, Bolu şube başkanları MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, DP İl Başkanı Zekeriya Korkmaz, CHP Merkez İlçe genel sekreteri ve üyeler katıldı. Kongrede konuşan Türk Sağlık Sen Düzce Şube başkanı Şemsettin Bahadır açıklamalarda bulundu. Bahadır, kongreye katılanlara çok teşekkür ederken, “Düzce'de en iyi sendikayız. Hepimiz cumartesimizi pazara katmadan çalışıyoruz. Bizim çalıştığımızı herkes görebilir” dedi. Daha sonra kongreye katılan protokol üyelerinin konuşmalarının ardından seçime gidildi. Tek listeyle gidilen kongrede Şemsettin Bahadır güven tazeledi.

Türk Sağlık-Sen'in yeni listesi şu şekilde oluştu; Şube Başkanı Şemsettin Bahadır, Şube Sekreteri Ayşegül Tekeoğlu, Şube Mali Sekreteri Emsale Harul, Şube Teşkilat Sekreteri Ahmet Dinçar, Şube Eğitim ve Basın Sekreteri Ziya Erdoğan, Şube Toplu Paz ve Mevzuat Sektereteri Oğuzhan Güvenç, Şube Sosyal İşler Sekreteri Öskan Küçük olarak belirlendi.

Yönetim Kurulu yedek listesinde ise; Atilla Özdemir, Cemal Şahin, Kezban Uçar, Serkan Büyükakgül, Bilgin Sezgin, Osman Eren, Orhan Çatana oldu.

Denetleme kurulunda Asil olarak Muhsin Demirtaş, Necmettin Çakır ve Necip Özkan, Yedek listede ise Ali okumuş, fatma gökçe gönül bıçakcı'dan oluştu. Disiplin kurulunda Efkan Aktaş, Savaş Can Resuloğlu, Alaatin Özcan, Semra Demirel, Kemal Şişman ve Uğut Atlı seçildi.

Haber; Ş. ÇAKIR