Düzce’de düzenlenecek olan “Düzce Gençlik Günleri” bu akşam itibariyle başlıyor. Festival Anıtpark Meydanı ve Millet Bahçesini kapsarken, festival alanında ise çeşitli spor aktiviteleri, turnuvalar, yarışmalara yer verilecek.

Anıtpark Meydanına ise çeşitli stantlar kurulmaya başlandı. Şimdiden festival alanına giden vatandaşların akşam düzenlenecek Manga Konseri için sabırsız bekleyişi başladı.

Festivalde yer alacak Manga grubu bu akşam sevilen şarkılarını Düzce’ de ki hayranları ile seslendirecek. Diğer yandan bir hafta boyunca devam edecek olan konser sersinin 2. günü Rap müziğinin en sevilen sanatçısı Ceza, 3. gün Tuğçe Kandemir, 4.gün Ekin Uzunlar, 5.gün Barış ve Damlalar Grubu, 6.gün Derya Uluğ, 7. gün ise Bilal Sonses festivalde en sevilen parçalarını sahnede seslendirecek.

Düzce Öncü Haber ekibi ise festival alanına giderek alanda ki heyecanlı bekleyişini sürdüren vatandaşlara mikrofon uzattı…

İşte vatandaşların gözünden “Düzce Gençlik Günleri”

Büşra Puan; “15 yaşındayım, öğrenciyim. Hiç konser görmedim, ilk defa konsere katılacağım. En sevdiğim grup Manga. Grubu göreceğim için mutluyum. Herkes gelmeli bence çok eğlenceli.”

Düzce Gençlik Günleri’nde Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün de standı bulunurken, Gençlik Müdürlüğü’n de gönüllü olarak faaliyet yürüten üniversite öğrencisi Sinem Tekin şu ifadelere yer verdi:

“Ankara’da yaşıyorum. Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Ayrıca Gençlik Spor Merkezi’nde gönüllü olarak faaliyet yapıyorum, çalışıyorum. Burada İl müdürlüğümüzün bir anket çalışması var. Doğu Marmara Kalkınma ajansına ait, onların desteklediği. Burada gençlerin Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan beklentileri, ne olmasını istedikleri mesela sportif faaliyetler, kurslarımız… Biz burada anket doldurtup onların nabzını yokluyoruz. Duyurularımızdan ne kadar haberdarlar duyurularımızı ona göre artırmayı düşünüyoruz. Ya da mesela hangi faaliyetleri bekliyorlar, istiyorlar bizden. Fikirlerini alıp alanımızı ona göre genişletmek istiyoruz.”