Köy statüsündeyken alınan kararla mahalle statüsüne geçen bölgeler, mahalle olduktan sonra yardım gelmemesinden yakınıyor. Koçyazı Mahallesi de yeni mahalle olan yerlerden birisi. Bu mahalle de yollardan doğalgaza kadar bir çok konuda hizmet bekliyor. Yerel seçimlerin yapılmasının ardından Düzce Belediye Başkanı olan İsmail Bayram'dan Koçyazı Mahallesi de hizmet bekliyor.

Seçimlerde mahalle muhtarlığını kazanan Koçyazı Mahallesi Muhtarı İsmet Mısır, seçim gezileri sırasında İsmail Bayram'la mahallenin sorunlarını konuştuklarını ifade etti. Mısır, “Mahallemizin yol başta olmak üzere bir çok konuda sorun bulunuyor. Ara sokaklar ve D-100 bağlantısındaki yollarımızda düzenleme yapılması gerekiyor. Başkanımız da göreve yeni geldiği için ona fazla yüklenmek istemiyoruz ama bu sorunlarımızın çözülmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da mahallelerindeki sorunları tek tek dile getirdi. İsmail Bayram'a yeni görevinde başarılar dilemeyi unutmayan mahalle sakinleri, “Doğalgazımızın olmasını istiyoruz. Bununla birlikte pek çok yerde yol sorunumuz bulunuyor. Bu sorun çözülmeli. Otobüs duraklarımız yok, çöp konteynerlerimiz yok. Bu sorunlarında çözülmesi gerekiyor. Mezarlığımız zaten içler acısı durumda. Mezarlığımızın da temizlenmesi şart.” ifadelerini kullandı.