Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Düzce'ye geldi.

Düzce temaslarında Bağlıkaya'ya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nezih Hacıalioğlu, Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Ercan Güner ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. İlk olarak Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret eden Bağlıkaya ve beraberindeki heyet, turizm çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Düzce'nin daha geniş kitlelere tanıtılması için işbirliği içerisinde çalışmalar yürütülmesi üzerinde duruldu. 


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile de bir araya geldi. TÜRSAB heyetini makamında ağırlayan Başkan Özlü,
Düzce'nin turizm potansiyeline yapılacak yatırım ve projelerle şehrin doğa ve kültür turizmi konusunda bölgesinde bir numara olacağına inancını dile getirdi.

Düzce'nin öncelikle iç turizm ile kültür gezilerine açılması gerektiğini ifade eden Başkan Özlü, Düzce'de yayla ve doğa turizmine yönelik yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken özellikle Konuralp bölgesinin tarihi zenginliklerinden söz etti. Seyahat acenteleri tarafından düzenlenen kültür turları programlarına Düzce'nin de dahil edilmesi konusunda iş birliği yapılması konusunda hemfikir olan tarafların, karşılıklı hediye takdimi ve iyi dileklerin iletilmesi sonrası ziyaret sona erdi.