Korona Virüsle kriz nedeniyle tüm iş çevreleri gibi basın kuruluşları da etkilenmekte. Bu kriz ortamında çalışan gazeteciler için bir çalışma yapan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Düzce İl Temsilciliği, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının (Düzce TSO) sponsorluğunda bugün gıda çeki dağıtımı yaptı.

Maradit’ten Şahin’e teşekkür

Konuyla ilgili açıklama yapan Küresel Gazeteciler Konseyi Düzce İl Temsilcisi Fatih Melih Maradit, “Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanımız Mehmet Ali Dim’in teşvikleriyle, böylesi bir kriz ortamında bizlerde Düzce’deki meslektaşlarımıza neler yapabiliriz, diye düşündük. Bu konuyu Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Tuncay Şahin’e açtık. Kendisi sağ olsun bizi ikiletmedi. Teklifi Düzce TSO yönetim kuruluna getirdi. Teklifimiz kabul edildi. Derhal harekete geçerek birer gıda çeki hazırlattılar. Her koşulda gece-gündüz demeden gerek sahada, gerekse ofislerinde, habercilerinden, tasarımcılarına ve hatta gazete dağıtımı yapan çalışan gazeteci arkadaşlarımıza gıda çeklerini, teslim etmeye başladık.” dedi.

Maradit sözlerini şöyle sonlandırdı: “Öncelikle bu konuda bizlere destek olan başta Düzce TSO Başkanı Sayın Tuncay Şahin olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Öte yandan, bu kriz sürecinde bu tür sponsorluklar üstlenebilecek kuruluşların bizlerle irtibata geçebileceklerini ifade etmek istiyorum. Gerekli dağıtım ve organizasyon Küresel Gazeteciler Konseyi Düzce İl Temsilciliğinde imza karşılığında gerçekleştirilecektir.”