Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi Başkanı Atay Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 97. Yıldönümü kutladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin önemi ve işlevini anlatan Yılmaz, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Türk Ulusunun Temsilcilerinin görev yaptığı kurumdur. Bu kurum en yüce kurumdur.” İfadesinde bulundu.

Şaibelidir! Çünkü YSK kanuna aykırı karar almıştır
16 Nisan Anayasa değişikliği halkoylamasına ilişkin “şaibelidir” ifadesini kullanan Yılmaz şöyle konuştu:

“Milletin Temsilcilerinin görev yaptığı, Türk yurdunu düşman istilasından kurtaran saygın modern devlet kuran, Türkiye Büyük Millet Meclisini işlevsiz hale getirmek yetkilerini bir kişiye devretmek üzere, 16 Nisan 2017 tarihinde referandum yapılmış, referandum sağlıklı sonuçlandırılamamıştır. Referandum sonuçları şaibelidir. Şaibelidir çünkü Yüksek Seçim Kurulu kanuna aykırı karar almıştır. Yüksek Seçim Kurulunun kanunlara uyma zorunluluğu vardır. Yüksek Seçim Kurulu anlık duruma göre kanun ya da kural üretemez, kanunları uygulamak zorundadır. Yüksek Seçim Kurulu seçim kanununun 98. maddesine aykırı karar vermiştir.”

Türkiye Cumhuriyetinin devamına olan güvenimiz tam
Son olarak,Türkiye Cumhuriyetinin devamına olan güvenimiz tamdır” diyen Yılmaz şu ifadelerde bulundu:

Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi olarak Düzce halkının Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutluyoruz. Bize bu bayramı hediye eden Ulu Kurtarıcı Atatürk’ümüzü saygı ile anıyoruz.”