Tüm bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar ve tipi yağışı sonucu kapanan yolları açmak için ekiplerin çalışmaları hızla devam ediyor.

Şehir merkezinde ana caddelerde biriken karlar belediye ekipleri tarafından yollar trafik akışına kapatılarak kaldırılıyor.

İş makinaları ile yolların kenarlarında toplanan karları kaldırmaya çalışan belediye ekipleri bir yandanda kaldırımlardaki karları temizliyor.

Şehrin değişik bölgelerinde sürdürülen çalışmalarla metrelerce yükseklikteki kar yığınları kaldırılırken hükümet konağı çevresindede kar temizleme çalışmaları başlatıldı.
Ana caddelerde yapılan çalışmalar nedeniyle dört gündür sadece vatandaşların geçebileceği kadar yollar açılan valilik önünde iş makinaları kar temizleme çalışmalarına ağırlık verdiler.

İstanbul caddesinde park eden araçlar nedeniyle bir türlü sağlıklı bir şekilde yapılamayan kar temizliği caddenin belli bölümleri emniyet ve zabıta ekiplerinin kontrolünde trafik akışına kapatılarak kar temizleme çalışmaları yürütüldü.
Şehir merkezinin pek çok ara sokakları park eden araçlar nedeniyle iş makinalarının girmesine imkan olmadığı için buzla kaplı bir şekilde duruyor.

Düzce belediyesi 22 mahalleden kısa sürede 48 mahalleye çıktı ve hizmet alanı genişledi. Aynı oranda Makine parkı araç gereci artırılamadığı için pek çok bölgeye hizmet vermek zaman aldığı için vatandaşlarda haklı olarak kar temizleme çalışmalarının yetersizliğinden yakındılar.