Düzce'nin sorunları olan bölgeleri arasında gösterilen ve yaşanan depremlerin ardından vatandaşların kalmaları için Beyciler Mahallesi'nde yapılan Mavi Hilal Evleri bugünlerde yeniden adından sözettirmeye başladı. Evlerde oturan vatandaşlar yerel seçimleri kazanarak Düzce Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan İsmail Bayram'dan evlerinin tapularını istiyor. Bayram'ın kendilerine tapuları mayıs ayında vereceğine dair söz verdiğini söyleyen vatandaşlar, şimdi tapularını almak için mayıs ayını bekliyor.

Yaşadıkları sorunlardan bahseden vatandaşlar, “Bizim en büyük sorunumuz daha evlerimizin tapularına sahip olamamızdır. Bu zamana kadar bu konu için ne gerekiyorsa yaptık. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, seçim gezileri kapsamında buraya gelerek bize evlerin tapularını vereceğine dair söz verdi. Başkanımız konunun Belediye Meclisi'nde görüşüleceğini ve mayıs ayında sonuçlanacağını ifade etti. Evin tapularının çıkması konusunda tek başına karar veremeyeceğini de söyledi. Bizde mayıs ayını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, mahallelerinde bir çok sorun olduğunu ve bu sorunların çözülmesi içinde yardım beklediklerini söyleyerek, özellikle altyapı ve çevre düzeni konularında bir an önce çalışma başlatılması gerektiğini de vurguladı.