Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in başkanlıktan ayrılmasının ardından Düzce Belediye Meclisi 1.Başkanvekili Salih Keskinli tarafından Kalıcı Konutlar Erguvan Sosyal Tesislerinde organize edilen toplantıda bir araya gelen AK Partili belediye meclis üyelerinin görüşmeleriyle ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıkıyor.

Meclis üçe bölündü
İsmi başkanlık için telaffuz edilen meclis üyelerinden Dursun Ay,Hasan Küçük ile Murat Caymaz’ın basına kapaılı düzenlenen istişare toplantısına katılmadığı öğrenildi. Başkanlık için adı geçen isimlerden yalnızca Düzce Belediye Meclisi 2.Başkanvekili Gönül Asuk’un katıldığı toplantı, kamuoyunda ‘meclis üçe bölündü’ yorumlarına neden oldu. AK Partili meclis üyelerinin dün beklenmedik bir şekilde bir araya geldiği toplantının ardından bugün de Düzce Belediyesi’ndeki olağanüstü gündemin sürmesi bekleniyor.

Kaya Düzce’ye geliyor
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın bugün Düzce’ye gelerek başkanlık için kimin aday gösterileceğine dair görüşmeler yapacağı öğrenildi. Kaya’nın Düzce’deki temaslarının ardından AK Parti grubunun Cuma günü yapılacak başkanlık seçiminde kimi başkan adayı göstereceğinin büyük oranda netleşmesi bekleniyor.

Haber; Y.SEVER