Cumartesi günü 8 gruptan toplam 24 üyenin seçildiği Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği seçimlerinin ardından üyeler bu akşam TSO da biraraya geldi. Seçilen üyelerden Muzaffer Bülbül, Halil Cicü, Nusret Özsoy, Albulkadir Albayrakoğlu, Osman Alper, Murat Güner, Mehmet Danışmaz, Murat Öz, Selahattin Esen, TSO Başkanı Metin Büyük, Metin Uzun, Bahri Bakan, Murat Aydın, Hayati Eğilmez, Mehmet İbrahimoğlu, Ertan Taşlı, Ali Bayraktar, Zeki Mürsel, Çetin Sarıahmet, Sezai Tekin ve Ömer Hacıislamoğlu düzenlenen programa katıldılar.İşleri olduğu gerekçesiyle diğer 3 meclis üyesi toplantı da yer almadı.

Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Metin Büyük kendilerine sanayicilerin oy verdiğini belirterek “Düzcemiz 5084 sayılı yasayla sanayileşen bir bölgedir. İlimizin değişik yerlerinde sanayi kuruluşları bulunuyor. Sanayicilerimizin sorunları var ve bu sorunların çözümü için biz burada bulunuyoruz. Odamızda 3 bin 950 üye bulunuyor. Yeni seçilen meclis üyelerimizle birlikte bir aile olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçilen her üyede başkan olabilme şansına sahiptir.” ifadelerini kullandı. Büyük, aile içinde yaşanacak tartışmaların da aile içinde kalması gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplantı da diğer meclis üyeleri de kendilerini tanıtırken yapılan seçimlerin ardından 24 meclis üyesinin 8'i eski üye 16'sı da yeni üye olarak meclise girdi.