Düzce siyasetinin önemli isimlerinden Düzce Belediyesi eski Başkanı Mehmet Keleş, bir mesaj yayımlayarak Düzceliler’in Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayram coşkusunun kardeşliğin perçinlenmesine vesile olmasını dileyen Keleş, salgın tehdidinin henüz geçmediğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

MEHMET KELEŞ’İN KURBAN BAYRAMI BAYRAM MESAJI

“Yeni tip koronavirüs salgınına karşı getirilen tedbir ve kısıtlamalar nedeniyle buruk geçen Ramazan Bayramı’nın ardından Kurban Bayramı’nı normalleşme kapsamında eda edecek olmanın sevincini yaşıyoruz. Merhamet duygularımızı harekete geçiren arınma ve paylaşma mevsimi bayramlar; birliğin, dirliğin ve beraberliğin; huzur, barış, saygı, sevgi ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir.

Bilindiği üzere salgın tehlikesi henüz geçmiş değil. Bu yüzden virüsün bulaşmasını kolaylaştıracak temas ortamlarını oluşturmamaya özellikle dikkat edelim. Hem kendi sağlığımız hem de yakınlarımızın sağlığı için bayram ziyaretlerimizde mümkün mertebe, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim.

Hizmet etmekten her zaman gurur duyduğum Düzceli hemşerilerimin ve aziz milletimizin, Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”