Türkiye'nin huzur ve güvenliği için canları pahasına mücadele veren kahraman askerlerimize tüm yurtta olduğu gibi Düzce'den de destek büyüyerek devam ediyor.

Düzce Belediyesi öncülüğünde tüm sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, sendikalar ve resmi kurumlarda çalışan kadınlar; bugün Anıtpark Meydanı'nda Mehmetçik için büyük bir kermes organizasyonuna imza attı.

Balonları şehitler için uçurdular
Elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağı kermese, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile diğer protokol üyeleri de tam kadro katıldı. Düzce Belediyesi Mehteran Takımı'nın konseri ile renk kattığı kermesin açılış kurdelesi kesilmeden önce protokol üyeleri, tüm Afrin şehitlerimizin isimlerinin yer aldığı balonları uçurdu. Kurdele kesimi sonrası vali ve başkan eşliğindeki protokol, stantları gezdi ve kermese ilk desteği de yine onlar verdi.



 

Anıtpark Meydanı'nda kurulan onlarca stantta sergilenen yüzlerce el emeği ürün ile yiyeceklerin yer aldığı kermese ilgi yağmur yağışına rağmen yoğun oldu. Günler öncesinden duyurusu yapılan kermesi gezen vatandaşlar, aldıkları ürünlerle askerlerimize verilen desteğe katkı sağladı.



Haber: C. ÜSTÜNER