Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı başarıyla devam ediyor.
Barış Pınarı Harekatı başlar başlamaz Türk halkı her mecradan Mehmetçiğe desteğini dile getirirken, harekata katılan Düzceli erler de top mermisinin üzerine yazdıkları yazılarla mesaj gönderiyor.
Suriye'de sınır ötesi operasyon yürüten askerlere moral için sosyal medya hesabı üzerinden "Haydi Düzce Bayrak As" çağrısı yaparak, tüm Düzceliler'i Türk Bayraklarını asmaya çağıran Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün desteğinden haberdar olan Düzceli erler,
"Düzce Belediyesi Barış Pınarı Harekatı" ve "Düzce Zabıta Barış Pınarı Hareketı" yazılı top mermilerinin fotoğraflarını Düzce Belediyesi'nin resmi hesaplarına gönderdi.


Askerler, hem belediyenin hem de halkın her kesiminden gelen büyük desteğe teşekkür etti.Mehmetçik'ten gelen fotoğrafları paylaşan Düzce Belediyesi de "Sizlerle gurur duyuyoruz. Düzce'nin kalbi sizinle atıyor. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun... #BarışPınarıHarekatı" ifadelerini kullandı.
HABER:C.ÜSTÜNER