"Engelsiz Kent Akçakoca" Projesi için çalışmaların sürdüğü kentte, belediyenin önce kendi binasında yaşlı ve engelliler için düzenleme yapması istendi. Akçakoca Belediye binasına giden uzun merdivenleri çıkmak bazı vatandaşlar için çileye dönüşünce yürüyen merdiven talebi gündeme getirildi. Akçakoca Postası'nda yer alan habere göre; sosyal medya hesaplarından ve basın aracılığıyla Başkan Yemenici’ye seslenen özellikle yaşlı vatandaşlar, "Oflayıp puflayıp merdivenleri çıkmaktan bıktık. Nefes nefese kalıyoruz. Başkan isterse bu işi çözer." diyorlar.

Vatandaş: Başkan bu işi çözer!

Her gün yüzlerce vatandaşın işi nedeniyle gitmek zorunda olduğu Akçakoca Belediye binasının girişindeki merdivenlerin yürüyen merdivene çevrilmesini talep eden Akçakocalılar, Merkez Camii önüne yapılacak olan yürüyen merdivenlerden bir tanesinin de belediye binası önüne yapılması gerektiğini belirtiyor.

Yapılacak olan yürüyen merdivenlerin, küçük düzenlemelerle engelli vatandaşlar için de büyük bir kolaylık yaratacağına işaret eden bazı vatandaşlar, büyük ve maliyetli projelere imza atan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin bu sorunu da çözeceklerine olan inancını paylaştı.