Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü Destek Hizmetler Büro Amirliği kadrosunda görev yapan ve 20 Mart’ta vurularak yaralandıktan sonra dün şehit olan teknisyen yardımcısı Mehmet Sadık Altürk için Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası (SİPER-SEN) Düzce İl Başkanı Sezattin Ataseven bir basın açıklaması yaptı.


Terör örgütü tarafından başından vurulan teknisyen yardımcısı Mehmet Sadık Altürk, dün yaşam mücadelesini kaybetti. Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası Düzce Temsilciliği bugün yaptığı basın açıklamasıyla 26 yaşında olan ve 4 yıl önce teşkilatta göreve başlayan Altürk’ün şehit olduğunu duyurdu.


Ataseven, “Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü Destek Hizmetler Büro Amirliği kadrosunda görev yapmakta olan teknisyen yardımcısı meslektaşımız 20 Mart günü Şırnak İl’in de bölücü terör örgütleri mensuplarınca ‘kanas’ diye tabir edilen uzun namlulu silah ile başından vurularak yaralanmıştır. İlk müdahalesi Şırnak Asker hastanesinde yapıldıktan sonra hayati tehlikesi devam ettiği için ambulans uçak ile Ankara GATA hastanesine intikal ettirilmiş olup yoğun bakımda tedavisine devam edilmiştir. Yapılan tüm müdahalelere rağmen meslektaşımız Mehmet Sadık Altürk şehadet şerbetini içmiştir. Şehidimiz toprağa verilmek üzere memleketi Şırnak’a götürülecektir.” dedi.

Haber:Y.SEVER