Bunaltıcı sıcaklar yurdun büyük bölümünü etkiliyor, hissedilen hava sıcaklığı Düzce’de 35 dereceyi buldu. Tahminlere göre bugünden itibaren Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi’nde yağışla beraber sıcaklık düşüşü bekleniyor. Düzce’de 35 dereceye yaklaşan sıcaklıklar 24 dereceye kadar inecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;  Yağışların Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, Düzceli vatandaşların kuvvetli yağış esnasında sel, ani su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ve trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamadaysa, “İlimiz genelinde bugün aralıklı sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

HABER: Savaş ARI