Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmaları inceleyen ve bölge ile ilgili gelişmeleri takip eden müdürlük olarak bilinen Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde meraklı bekleyiş sürüyor. OSB Müdürü Sıtkı Üzmez'in görevi bu ay sonunda bırakmasıyla birlikte kimin göreve geleceği kamuoyunda yankılanmaya devam ediliyor. Organize Sanayi Bölge Müdürü Sıtkı Üzmez'in bu ay sonunda görevi bırakacağı açıklanmıştı.

Üzmez'in bırakmasıyla birlikte kimin göreve geleceği ise konuşulmaya devam ediliyor. Kamuoyunda ise 4 önemli isim ön plana çıkıyor. Bu isimlerden ön planda yer alanı Kaynaşlı Eski Belediye Başkanı Eftal Altundal. Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nin bu isim üzerinde birleştiği konuşuluyor. Diğer taraftan Beyköy Eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz da Müdürlük için konuşulan isimler arasında. Yılmaz'ın da bu görev için hazır olduğu belirtiliyor. Gümüşova Eski Belediye Başkanı Muammer Tozan ve yerel seçimler öncesinde DSP Düzce Belediye Başkan Adayı olan Kenan Fırat'ta konuşulan diğer isimler arasında yer alıyor.

Bu isimlerden kimin Organize Sanayi Bölge Müdürü olacağına ise 5 isim karar verecek. Bu isimler Vali Bülent Kılınç, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Sinan Aydın ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük. Bu hafta içinde yapılması beklenen toplantıyla birlikte üyelerin incelemeleri ve kararları doğrultusundan hangi ismin OSB Müdürü olacağı belli olacak.

Diğer taraftan Üzmez'in görevi bırakma nedeni olarak ise hastalığının bulunması ve özel nedenlerin bulunması gösterilmişti.