Yukarı Yahyalar Mahallesi 4752. Sokak’ta Düzce Belediyesi tarafından yol düzenlenmesi yapıldı. Yol kenarındaki eski binalar yıkılarak genişletme çalışması yapıldı. Mahalle Muhtarı Ayşe Yıldırımoğlu çalışmalar sonucu düzenlenen ve genişletilen yol için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ’ye teşekkür etti.


“Bu yolda devamlı kazalar yaşanıyordu”
Öncü Haber mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Yukarı Yahyalar Mahallesi Muhtarı Ayşe Yıldırımoğlu, muhtarlığa geldiğinde ilk işinin buradaki yol düzenleme çalışmalarını başlatmak olduğunu belirten Yıldırımoğlu şöyle konuştu: “Muhtarlıkta ilk dönemim, bu yol kangren olmuş yara gibiydi.

Muhtarlığı devir aldıktan sonra ilk işim bu yolun düzelmesi için çalışmalara başladım. Belediye Başkanımız Faruk Özlü mahalle toplantısına geldiğinde bu konuyu dile getirdim. Kendisi de söz verdi. Okan müdür de elini çabuk tuttu ve çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. Bu yolda devamlı kazalar yaşanıyordu, özellikle kış aylarında. Belediye otobüsleri daha çok kaza yapıyordu. Halkımızın ve yetkililerimizin çalışmalarıyla birkaç güne sonuç bulacak. Köyümüzün bir diğer sıkıntısında camii şadırvanımız.


Oda yapılınca bir eksiğimiz kalmayacak inşallah. Bu arada Celal Kasapoğlu’na özellikle teşekkür ediyorum. Mahalle programlarında not alınan konulardaki hassaslığı için geri dönüş sağlayıp yapılıp yapılmadığı konusunda teyit ediyor.”
HABER.C.ÜSTÜNER