15 Temmuzdan bu yana sabaha kadar Anıtpark meydanını dolduran Düzceliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evlerinize gidebilirsiniz diyene kadar meydandan ayrılmayacaklarını her fırsatta belirtiyor. Anıtpark meydanını hınca hınç dolduran Düzceliler, bir yandan Türk Bayrakları ile darbe girişimini lanetlerken bir yandan da meydanları boşaltmayacaklarını belirtiyor. Vatandaşlarla demokrasi nöbetine 24. dönem Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı Cumayeri Müftüsü Mehmet Karakoyun vatandaşlara seslenirken minik bir kız çocuğu da okuduğu şiirle hem kendi hem de alanı dolduranları ağlattı. İGM üyesi Öner Şen de okuduğu şiirle Düzcelileri coşturdu.

İmam Hatip Lisesi Müdürü Zekeriya Güzeldal Kuran-Kerim tilaveti okurken demokrasi nöbetine Iraklı ve Suriyeli vatandaşlar da açtıkları pankartlarla destek verdi.

Anıtpark meydanındaki demokrasi ve milli irade nöbetini bir an bile bırakmayan AK Parti Düzce İl Başkanı, ilçe ve belde teşkilat Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanları, zaman zaman vatandaşları ziyaret ederek onları tebrik etti. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, sabaha karşı meydanda vatandaşlara çorba, su ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için gönüllü hizmet veren kuruluşları ziyaret ederek teşekkür etti.


haber;s.kaşkır