Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Güvercin, MÜSİAD Düzce Başkanı Vefa Pehlivan ile Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Formlife Sağlıklı Yaşam Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aydın da yer aldı.

MÜSİAD’ın; iş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, entelektüel birikimini paylaşıma açan, kamu yararına dernek statüsüne sahip güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belitti.

Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden ve oldukça verimli geçen ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’a hediyesi takdim edildi.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın programı, Düzce Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi’ni ve Düzce Teknopark’ı ziyaret etmesiyle son buldu.