Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi, bir davet düzenleyerek 2 bin kişiye iftar verdi. MÜSİAD'ın Düzce iftarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan telekonferans yöntemiyle canlı bağlandı. Anıtpark’ta yapılan iftar davetine Vali Ali İhsan Su, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, konuklarıyla tek tek ilgilendi. 

Eşi Zeliha su ile birlikte yemeğe katılan Vali Su, iftarda yaptığı konuşmada Ramazan ayının tüm islam alemine hayırlar getirmesini diledi.

 

 

Su, “Mübarek günde sizlerle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan ayı bereket nur ve feyiz ayı. Cenabı hak ramazan-I şerifin Düzce iline ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.

 

 


MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak ise önce ramazan ayının önemine işaret etti sonra MÜSİAD hakkında bilgiler verdi.

 

Çakmak, “İftara katılan herkese şükranlarını sunarım. Ramazan ayı içinde doğru yolu gösteren kuranı indirildiği aydır, ramazan bir ibadet mevsimidir. Toplum hayatımızda huzur kaynaşmanın af, mağfiret, bereket ayıdır. Manevi hazzın zirve yaptığı kutlu bir ayın içinden geçiyoruz. Oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. İnşallah Cenabı hak yaptığımız duaları kabul eder. Müsiad hakkın ve hukukun adalet ve eşit refah ve mutluluğun sağlandığı kendi içine bir bütün ekonomik ve siyasi anlamda etkin bir işadamları derneğidir. 35 bin işletmeyi temsil etmekte 1 milyon 500 bin insana istihdam sağlamaktadır. Güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. “dedi.

 

 


MÜSİAD şubeleri tarafından 20 ilde düzenlenen iftar programlarının her birine canlı bağlantı yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tüm Düzcelilere hayırlı iftarlar diledi. Başbakan Erdoğan, vatandaşların mübarek Ramazan ayını da kutladı.

 

 

MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak, Vali Ali İhsan SU, Milletvekili İbrahim Korkmaz ve belediye başkanı Mehmet Keleş’le birlikte Düzce halkının selamını Başbakan’a iletti. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantısının ardından okunan ezanla birlikte oruçların açılmasıyla davet sona erdi.

 

Haber;S.Kaşkır