Müteahhit sıkıntılarında dolayı yapımı bir türlü tamamlanamayan ve Düzce için büyük bir ihtiyaç olan 300 yataklı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi kapıları henüz ne zaman açacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı.


Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir bugün hastane inşaatına giderek önce müteahhitle istişare toplantısı yaptı. 



Son durum hakkında bilgiler alan milletvekillerinin yanında Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Zülfü Kılıç, İl Halk Sağlığı Müdürü Mahir Arslan, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin de yer aldı. İncelemede bulunan heyet hastanenin bir an önce açılması için görüş alışverişinde bulundular. Milletvekili Ayşe Keşir, toplantıya dair bir fotoğrafı twitterda paylaştı. Keşir, hastanenin bir evvel hizmete girebilmesi için bir araya geldiklerini yazdı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin son halinin masaya yatırıldığı toplantı sonrasında konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, “ Hastanemizi en kısa sürede hizmete sokmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. TOKİ Uzmanı, Müteahhit ve sağlık bürokratlarımızı dinledik. Bundan sonra peyder pey hastanemizin iç teşrifatını oluşturulan heyet gerçekleştirecek.  Hastanemizi en kısa sürede hizmete açacağız” ifadelerinde bulundu. 

Haber:Y.SEVER