Sinema ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi, 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Okulu öğrencilerini ziyaret etti. Okul yetkililerinden yapılan çalışmaları inceleyen Çelebi, Düzce Otizm Umutla Yaşama Derneği tarafından başlatılan “Sen de Sevgi Elini Uzat” projesi hakkında detaylı bilgi aldı.



Otizmli bireylere sahip ailelerin kurduğu Düzce Otizm Umutla Yaşama Derneği, özel çocukların eğitim gördüğü Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okuluna bir kütüphane kazandırmak ve eksik özel eğitim materyallerini temin etmek amacı ile yürütülen proje kapsamında “Sen de Sevgi Elini Uzat” sloganıyla bir çalışma başlattı.
Çalışma ile ilgili Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Okulu  yetkilileri Delta Alfa Çorap fabrikası yetkilileri ile görüşerek proje için bilgi alış-verişinde bulundular.




Son olarak kapsamında sinema ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi, Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Okulu gezerek öğrencilerin hazırlamış olduğu gösterileri izledi.