Düzce Belediyesi’nin sevilen ismi Sefer Taşhan’a yapılan Covid – 19 testi pozitif çıktı. 
Tüm dünyada etkisini sürdüren yeni tip koronavirüs salgınında kabus sürüyor.  Türkiye’de alınan tüm tedbirlere rağmen, ilk Düzce Belediyesi Özel Kalem Birimi çalışanlarında görülen hastalık, Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi'ne sıçradı. Düzce kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi çalışanı Sefer Taşhan’ın,  hastalık belirtileri üzerine gittiği Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. 
Bunun üzerine Sefer Taşhan, karantina için evine gönderildi. Tedavisi evde süren Taşhan'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

Diğer taraftan bugün İmar ve İstimlak Müdürlüğü personeline Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde Covid-19 testi yapılacağı öğrenildi.

Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu Açıklama Yaptı…

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, yaşanan bu gelişme üzerine yaptığı açıklamada, “Emlak İstimlak Müdürlüğü personellerimizden kıymetli görev arkadaşımız Sefer Taşhan 'ın Covid testinin pozitif çıkması hepimizi üzmüştür. Değerli çalışma arkadaşımıza acil şifalar diler, tez zamanda aramıza dönmesini Yüce Mevla'dan niyaz ederim” dedi.