Düzce Belediyesi şehir içi ulaşım sistemi yenileme işlemine kartların değişimi ile devam ediyor. Vatandaşlar otobüslerde kullandıkları taşıma kartları bugün itibariyle Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binasında ücretsiz olarak yeni kartlarla değiştirilmeye başlandı. Ulaşım kartlarını değiştirmek ve eski kartlarındaki paraları yeni kartlarına aktarmak isteyen vatandaşlar belediye önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bir süre belediye sisteminin de çalışmamasıyla sıra bekleyen vatandaşların sayısı daha da arttı.

Düzce Belediyesi oluşan yoğunluk sonrası vatandaşların mağdur olmaması için harekete geçerek belediye hizmet binası içinde kart değişimi yapılan nokta sayısını 4’e çıkardı. Öte yandan yoğunluğa neden olan teknik arıza da giderildi.

Kartlarını değiştirmek için vatandaşlara Perşembe ve Cuma günleri öğle tatilinde de hizmet verileceği öğrenildi. Bu hafta sonu da cumartesi günü 09.00-18.00, pazar günü de 10.00-18.00 saatleri arasında kart değişim noktaları Düzcelilere hizmet vermeye devam edecek.

HABER: Mehmet GÜNESEN