Ak Parti Düzce İl gençlik Kolları Üniversite komisyonu 2013 - 2014 eğitim ve öğretim yılı için Düzce Üniversitesi'ne kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri otogarda karşılayarak öğrencilere yardımcı oluyor. öğrencileri karşılayan Ak gençler, Düzce hakkında bilgiler vererek öğrencilerin Üniversiteye ulaşmalarında da yardımcı oluyorlar.

 

Otogarda kurulan stantda Düzce'ye ilk kez gelen öğrencilerle tek tek ilgilenen Üniversite komisyonu üyelerimiz çalışmalar hakkında da bilgiler vererek öğrencileri Ak Parti'ye üye olmaya da davet ediyorlar.

 

AK Parti Üniversite Konset Başkanı Sabri Sağlık, öğrencilerin çok memnun kaldığını dile getirerek “Kayıt dönemi boyunca, kurduğumuz stantlarda yeni üniversite öğrencisi arkadaşlarımızı karşıladık. Genç arkadaşlarımız harçların kaldırılmasından çok memnunlar, bizi burada Başbakanımızın bir temsilcisi olarak görüp teşekkür ediyorlar, mutluluk verici bir durum. Bizde genç arkadaşlarımızı AK Parti’ye, üniversite komisyonunda çalışmaya davet ediyoruz” diye konuştu.