Düzce Belediyesi iştirak şirketi Beltur’a bağlı faaliyet gösteren sosyal tesis işletmeleri Kusursuz Kafe, Düzce Mutfak Sanatları Merkezi, Millet Kıraathanesi ve Erguvan tesisleri ile büfeler, okulların açılmasıyla yoğunluğunu ikiye katladı.

Düzcelilerin ve Düzce’ye gelen misafirlerin keyifli vakit geçirirken kaliteli hizmetle buluşmalarını hedefleyen tesis yönetimleri, sonbahar aylarıyla birlikte yoğunluk yaşadıklarını belirtti.

Tesisler özellikle STK, okullar ve kamu kurumlarının yemekli toplantılarına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca doğum günleri ve özel kutlamalarda da Belediye sosyal tesisleri tercih ediliyor.

KALİTE VE FİYATLARA TAM NOT

Kaliteli ürünleri çok daha uygun fiyata Düzcelilerle buluşturan Belediye Sosyal Tesisleri, her geçen gün sektörde adından söz ettiriyor. Öte yandan Beltur şirketinin e-ticaret sitesi ile birlikte Düzce’nin coğrafi işaretli ürünlerin de satışa sunulması Türkiye genelinde tanınırlığı artıracak.

Düzce MSM, Kusursuz Kafe ve Erguvan sosyal tesisleri, kar amacı gütmeden mevsimin gıdalarından oluşan menüleri ile Düzcelilerin uğrak mekânları arasında olmaya devam ediyor.