Fethiye Gökçe, 23 Ekim Perşembe günü sahibi olduğu markette,alışverişe gelen bir müşterinin bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralanmıştı. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan zanlı ise ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Yaşanan olayın ardından 3 yerinden bıçaklanan ve bir bıçak darbesinin de kalbinin iki santim altına geldiği Gökçe, gördüğü tedavinin ardından taburcu edildi.

Evde yaşadığı olayı anlatan Gökçe'nin olayın şokunu üstünden atamadığı gözlenirken Gökçe, “Markete müşteri kılığında girmişti ve ben kuşkulanarak gözümü üzerinden ayırmadım. Daha sonra arka tarafta bulunan deterjanı istedi ve ben deterjanı almaya giderken onu da takip ediyordum. Deterjanı raftan alacağım zaman arkamdan geldi ve kafamı kolunun altına alarak bıçakla kafama vurmaya başladı. Ben hemen elini ısırınca bıçağını üç kere sapladı. Daha sonra boğuşurken marketin dışına çıktık ve ben sesim kısılana kadar bağırdım. Hırsız da bisikletine binerek kaçmaya başladı.” şeklinde konuştu.

Bıçakla saldıran kişinin serbest bırakıldığını anlatırken de gözyaşlarını tutamayan Fethiye Gökçe, “Niçin serbest bırakıldığını anlamadık. Bugün benim başıma gelen bu olay yarın komşumun başına da gelebilir. Zaten mahallemizin çevresinde dolaşmaya devam ediyormuş. Yetkililerin bu konuda bize yardım etmesini istiyoruz. Bende iyileştiğim zaman yetkili yerlere başvurarak hakkımı aramaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Fethiye Gökçe'nin eşi Bayram Ali Gökçe'de yaşadıkları olayı hala kavrayamadığını belirterek “Bende dükkandan beş dakika önce çıkmıştım. Olayı duyarak hastaneye gittim ve şaşkınlığa uğradım. Bıçaklı saldırı yapan şahsın niçin serbest bırakıldığını da hala anlamış değilim.” dedi.