Çeyrek asırlık yayın hayatında Düzce basınının amiral gemisi görevini üstlenen doğru ve ilkeli habercilik anlayışı ile Düzce gündemine ışık tutan Öncü Medya’nın 26.kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajları yayımlanırken,  Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Öncü Medya ailesini ziyaret ederek kuruluş yıldönümünü kutladı.

“Doğru ve tarafsız bilgi”

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı yayımladığı kutlama mesajında şunları ifade etti: “Halkın tarafsız ve doğru bir şekilde bilgi edinme hakkına sahip olması demokrasi ile yönetilen ülkelerin en temel özelliklerindendir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın; hukuka uygun, tarafsızlık içinde, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu ilkeler doğrultusunda, toplumun doğru ve tarafsız biçimde bilgilenmesine, haber

almasına katkı sağlayan, basınımızın önemli bir üyesi olan Öncü Radyo ve Televizyonu'nun

kuruluş yıldönümünü kutlar, başta şahsınız olmak üzere tüm gazete çalışanlarına sağlık ve

başarılar dilerim.”

“Düzce’nin ilk yerel televizyonu”

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:  Düzce’nin ilk yerel televizyonu ve önde gelen basın organlarından  biri olan Öncü TV ailesinin 26. Yaşını kutluyorum. Yayın hayatınızın başarılar ile taçlanmasını diliyorum…”

“Uzun yıllardır çok önemli hizmetlerde bulunmaktadır”

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar yayımladığı mesajında şunları belirtti: “Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak 21 Şubat 1994 yılında yayın hayatına başlayan basın kuruluşunuz, kamuoyunu aydınlatmak adına uzun yıllardır çok önemli hizmetlerde bulunmaktadır. Öncü TV’nin 26. Kuruluş yılını kutlar, şehrimize ve bölgemize daha nice yıllar katkı sunmasını temenni eder, yöneticilerinin ve çalışanlarının başarılı bir yıl geçirmesini dileriz.”

“Doğru, ilkeli ve objektif”

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit yayımladığı mesajda şunları ifade etti: “ Düzce'nin gelişim sürecine tanıklık ederek ilk yerel televizyonu olma ayrıcalığı ile doğru, ilkeli ve objektif haberlerle gündem oluşturan ‘Öncü Radyo ve Televizyon'un 26. Kuruluş Yıldönümü’nü samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Düzcemize daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

“En içten dileklerimle kutlarım”

Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Numan Çabuk Öncü TV’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkeven ve Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal adına TEMA Vakfına 6 adet fidan bağışlayarak şu mesajı yayımladı: “21 Şubat 1994 yılında Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak yayın hayatına başlayan Öncü TV'nin 26'ncı yayın yılını en içten dileklerimle kutlarım.