Yayın hayatına başladığı günden bugüne, her geçen gün kalitesini yükselterek Düzce’nin ve bölgenin güçlü sesi olmaya devam eden Öncü Televizyonu, ilkeli, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışı ile bölge halkının sorunlarını ekranlara taşıyarak, çözüm üretilmesinde köprü vazifesi görmeye devam ediyor.

Düzce’nin ekranı Öncü TV’nin kuruluşun 27. Yıl dönümü vesilesiyle Düzce’nin önde gelen siyaset, bürokrasi ve iş insanlarının kutlama ziyaretleri de sürüyor.

VEKİL ÇAKIR MESAJ YAYIMLADI

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır bir mesaj yayımlayarak Öncü TV’nin yeni yaşın ı tebrik etti. Çakır mesajında, “Düzce’de, sektörün önemli yayın kuruluşlarından Öncü TV’nin 27. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

DEVA PARTİSİ YÖNETİM KURULUNDAN ZİYARET

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Düzce İl Başkanı Murat Caymaz ve yönetim kurulu üyeleri Öncü TV’ye tebrik ziyareti düzenledi. Caymaz, Öncü TV’nin başarılarla dolu yayıncılık geçmişine vurgu yaparak, “Halkın haber alma özgürlüğüne sunulan katkının devam edeceği, başarılı nice yıllar diliyorum” diye konuştu. Öncü Medya Haber Genel yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, Caymaz ve DEVA Partisi il yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

ŞAHİN: BAŞARI DOLU NİCE YILLAR DİLİYORUM

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Öncü Medya binasına gelerek Öncü TV’nin 27. yılını kutladı. Şahin, basının halkın gerçekleri öğrenmesindeki rolüne dikkat çekerek, “Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla şehrimizin gelişim ve değişimine katkı sağlayan Öncü RTV’nin 27. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta yönetim kurulu başkanı Aleyna Mübarek Türkseven olmak üzere tüm çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ünsal, Başkan Şahin’e nazik ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. YILMAZ’DAN ZİYARET

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz da Öncü Medya’ya kutlama ziyaretinde bulundu. Yılmaz, özellikle pandemi döneminde Öncü TV’nin salgın özelinde yapmış olduğu ilkeli ve çözüme katkı sunan haberleri için teşekkür ederek, “Öncü Medya Grubu’nun 27 yaşını kutluyorum. Nice başarılı yıllar diliyorum” diye konuştu.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YİĞİT: BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de Öncü Medya’ya bir kutlama mesajı gönderdi. Yiğit mesajında, “İlkeli, objektif habercilik anlayışı ile Düzce halkını tarafsız bir şekilde bilgilendirmeyi amaç edinmiş, Düzce’nin ilk yerel televizyonu Öncü Radyo ve Televizyonun 27. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, şehrimize katkılar sunacak başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 

HABER: Mehmet GÜNESEN