Dün akşam 16. yaşını kutlayan ÖNCÜ TV'ye ziyaretlerde devam ediyor. Dün akşam Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Milletvekilleri Celal Erbay ile Metin Kaşıkoğlu ile birlikte partinin Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram ve çok sayıda parti teşkilatı üyesi televizyonumuzu ziyaret ederek 16. yıl dolayısıyla ÖNCÜ TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ve kurumda çalışanları tebrik etti.

AK Parti Düzce Milletvekilleri Celal Erbay ile Metin Kaşıkoğlu ve AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram'da ana haber bültenine katılarak geçirdiği 16 yıl dolayısıyla ÖNCÜ TV ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zekeriya Tozan ve CHP Düzce Belediye Başkan adayı Evren Kuşçuoğlu da ÖNCÜ TV'yi ziyaret edenler arasındaydı. Tozan ve Kuşçuoğlu da ÖNCÜ TV'ye başarılar dilerken 16. yılın tüm kuruma ve Düzce'ye başarılar getirmesi dileklerinde bulundular.

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı da yayınladığı mesajda ÖNCÜ TV'nin 16. yılını kutladı. Kayıkçı, “Bizlerle sürekli beraber olan ve destek veren değerli ÖNCÜ ailesi ve kurucusu Sayın Önder Tonyalı'ya Düzce'ye verdiği büyük ve anlamlı hizmetten doyalı tüm esnaf camiası adına teşekkür eder, nice başarılı yıllar dilerim.” ifadelerine yer verdi.