Düzce'nin köklü medya kuruluşu Öncü Medya Grubu, yayın hayatından 21 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyor. Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışından ödün vermeden televizyon, radyo, gazete ve internet haberciliği dallarında Düzce'ye uzun yıllardır hizmet veren Öncü Medya, kuruluş yıldönümü dolayısıyla misafirlerini ağırlıyor. Bu kapsamda Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre medya grubumuza kutlama ziyareti gerçekleştirdi.





Öncü Medya Grubu Kurucusu Önder Tonyalı tarafından ağırlanan Fidan ve Güre, Tonyalı ve çalışanlarına başarılarının devamını diledi.

VALİ: “DOĞRU VE TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE KAMUOYUNUN HABER ALMASINA KATKI SAĞLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKKÜRLER”

Düzce Valisi Ali Fidan, “ Halkın tarafsız ve doğru bir şekilde bilgi edinme hakkına sahip olması demokrasi ile yönetilen ülkelerin en temel özelliklerindendir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın; hukuka uygun, tarafsızlık içinde, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu ilkeler doğrultusunda, toplumun doğru ve tarafsız biçimde bilgilenmesine, haber almasına katkı sağlayan, basınımızın önemli bir üyesi olan Öncü Radyo ve Televizyonunun kuruluş yıldönümünü kutlar, başta şahsınız olmak üzere tüm televizyon çalışanlarına sağlık ve başarılar dilerim.” dedi.

Öncü Medya Kurucusu Önder Tonyalı tarafından Öncü TV haber merkezi ve stüdyolarını gezen konuklar, gördükleri ortamdan duydukları memnuniyeti ifade etti.



DÜZCE GARNİZON KOMUTANI JANDARMA ALBAY BİLAL GÜVENİR’DEN KUTLAMA TELGRAFI

Düzce Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir Öncü Medya Grubunun 22.yılını telgrafla kutladı. Güvenir telgrafla ilettiği mesajında, “İlimizin ilk yerel televizyonu olarak 1994 yılında yayın hayatına başlayan ve günümüzde tecrübeli kadrosu ile objektif, ilkeli ve kaliteli yayın hayatını sürdüren Önc TV’nin 22.kuruluş yıldönümünü kutlar, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Önder Tonyalı Bey başta olmak üzere tüm Öncü Televizyonu çalışanlarına başarılar dilerim.” dedi

KESKİN: “22 YILDIR ÇİZGİSİNİ BOZMADI”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Öncü Televizyonun kuruluşunun 22. Yıldönümünü kutlayan bir mesaj yayınladı. Keskin mesajında; “ Toplum ile devlet, millet ile siyasiler arasında köprü görevi gören medya kuruluşlarından biri olan televizyonun Düzce’deki ilk temsilcisi olan Öncü Televizyonunun kuruluşunun 22. Yıldönümünü kutluyorum. Doğru, tarafsız ve ilkeli yayın anlayışı ile ilimizde önemli bir yere sahip olan Öncü televizyonunun 22 yıl boyunca yürüdüğü çizgide devam ettiğini görüyoruz. Bulunduğu konumu hak etmesinde emeği geçen tüm Öncü TV ailesinin doğum gününü kutluyor, yayın hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

REKTÖRLÜKTEN MESAJ: “HALKIMIZIN SESİ OLARAK İLİMİZİN VE BÖLGEMİZİN GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMUŞTUR”

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından gönderilen tebrik mesajında, “Öncü TV, yayıncılığın tüm zorluklarına rağmen halkımızın sesi olarak İlimizin ve Bölgemizin gelişimine katkıda bulunmuştur. Düzce Üniversitesi olarak, Düzce'nin ilk yerel televizyonu olan Öncü Tv'nin kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışan ve yöneticilerini tebrik eder, uzun soluklu ve başarılı bir yayın hayatı dileriz.” İfadelerine yer verildi.           

 

SİYASİ PARTİ LİDERLERİ, KURUM TEMSİLCİLERİ VE VATANDAŞLARDAN TEBRİK MESAJLARI            

Öte yandan Siyasilerden İşadamlarına bürokratlardan kurum ve kuruluşlara kadar sayısız isim Öncü Medya Grubun bu anlamlı gününü kutladı. 22.yıl nedeniyle kutlama amaçlı, ziyaretler, sayısız telefon ve mesaj alan Öncü Medya Gruba birçok çiçek gönderildi.




Çiçek gönderenler arasında Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zekeriya Tozan, Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş’in Basın Danışmanı İlkay Keleş,  Hyundai Özenler Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Ahmet Durdu, kısa adı ESDER olan Efteni Vadisi Köyleri Geliştirme Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Acar Erol Çiçekevi çiçek göndererek nice başarılı yıllar dileğinde bulundular. ESDER Başkanı Acar ayrıca Öncü Medya Grubunu bizzat ziyaret etti.




Düzce Doğa Çocuk Üniversitesi Anaokulu'nun minik öğrencileri de Öncü Medya Kurucusu Önder Tonyalı’yı ziyaret ederek hep bir ağızdan iyi dileklerde bulundu. Öğrencilerin ilgisini sıcak bir şekilde karşılayan Tonyalı, miniklere çikolata ikram etti.




Haber:Y.SEVER