Kurulduğu günden beri 15 yılı geride bırakan ve cumartesi günü 16. yaşına basan ÖNCÜ TV'ye kutlama mesajları da gelmeye devam ediyor.

ÖNCÜ TV'yi kutlayan Kızılay Batı Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü, “ÖNCÜ RTV Kurucusu Sayın Önder Tonyalı ve bütün çalışanlarının kuruluş yıldönümünü kutlar, nice yıllar başarılarının devam etmesini temenni eder, saygılar sunarız.” ifadelerine yer

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'te mesajında şu ifadelere yer verdi:

ÖNCÜ Televizyonunun yayın hayatına başlamasıyla birlikte Düzce'nin ve halkın çıkarları doğrultusunda sorumlu ve duyarlı bir tutum izlediği bilinmektedir. Yayın hayatında 15 yılın önemi tartışılamaz bile. Bu güne kadar gelen başarılı yayın hayatınıza bundan sonrada devam edeceğine inancım sonsuzdur. Tekrar sizi ve çalışanlarınızı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Baş Savcı Ekrem Yiğit, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Ercan. İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, İstanbul Anadolu Yakası Düzceliler Dernek Başkanı Faruk Çakmak, Düzce Ovası Sulama Birliği Başkanı Necmettin Kavak, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Bülent Keser ve Düzce Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu Atilla Gösterişli de mesaj yayınlayarak ÖNCÜ TV'nin 16. yaşını kutladılar.