14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Düzce Genç İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi gençler, Düzce şehitliğini ziyaret etti.

Kar yağışı ve soğuk havaya rağmen vatan için sevdiklerini geride bırakıp şehit olanların kabirlerini gezen gençler, kabirlere çiçekler bırakarak, ruhlarına dua ettiler.

Ziyaret ile ilgili olarak konuşan Düzce Genç İmam Hatipliler Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Türk; “Bugün 14 Şubat olması münasebetiyle bizim için en büyük sevgi vatan sevgisi diyerek düzce şehitliğimize geldik. Şehitlerimize dualarımızı okuduk. Onları mezarlarına çiçek bıraktık. Onların en büyük sevgisi vatandı. Bizlerde vatan sevdalısı şehitlerimiz unutmamak adına burada onları yaad ettik. Onların aileleri vardı, çocukları vardı. Bizler rahat uyuyalım diye Böyle bir farkındalığa imza atmak istedik” şeklinde konuştu.

En büyük sevgimize canlarını veren şehitleri unutmamak ve azizi hatıralarını yaad etmek için şehitliği ziyaret ettiklerini belirten Genç İmam Hatipliler Derneği Başkan Yardımcısı Yasin Yıldız ise; Yasin Yıldız; “Bizim için en büyük sevgi vatan sevgisi. Bugünde 14 Şubat Sevgililer Günü. En büyük sevgimize canlarını veren şehitlerimizi ziyaret etmek istedik. Düzce’de bulunan şehitliğimize geldik. Şehitlerimizi ziyaret ettik. Onlara çiçeklerimizi bıraktık, dualarımızı ettik. Biz onları hiçbir zaman unutmadık. Çünkü onlar analarından, babalarından, çocuklarından geçip bizler için canlarını feda etti. O nedenle bizde onları yalnız bırakmamak amacıyla 14 Şubatta geldik, sevgililerimizi ziyaret ettik” diye konuştu. 

Yıldız terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımıza yönelik hain katliamına da değinerek; “Dün yapılan katliam için, haince saldırı içinde Gara Dağı’nda 13 tane sivil vatandaşımızı şehit verdik. Bunlara da dikkat çekmek amacıyla uğun buradayız. Her zaman devletimizin ve ordumuzun yanındayız. Ya susacağız ya da kan kusturacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Vatanımız var olsun” ifadelerini kullandı. 

Gençler şehitlerin  kabirlerine çiçek bırakıp dua ettikten sonra, şehitlikten ayrıldılar.