Opel Türkiye Satış Müdürü Engin Kubilay ve İş Geliştirme Müdürü Meriç Arabacıoğlu, Düzce Opel Kervan Otomotiv'i ziyaret etti.

 

 Kervan Otomotiv Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu ve Opel Kervan Otomotiv Genel Müdürü Nuran Durdu ve Kervan Otomotiv çalışanları ile sohbet eden Opel Türkiye Satış Müdürü Engin Kubilay,Düzce' nin Opel Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek, Opel Kervan Otomotiv'in ülke çapında hedeflenen başarıyı yakaladığını ifade etti.

 

Opel Türkiye Satış Müdürü Engin Kubilay ve İş Geliştirme Müdürü Meriç Arabacıoğlu' nun, Düzce Opel Kervan Otomotiv'in Üç Köprü mevkiinde bulunan hizmet binasına gerçekleştirdikleri ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Kervan Otomotiv Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu 1996 yılından bu yana Düzce' de hizmet verdiklerini,  Opel Kervan Otomotiv olarak büyük bir yapılanma içerisine girdiklerini söyledi. Durdu, Hem fiziki yapı olarak  hem de idari yapıda  değişikliğe giderek müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

 

Opel Türkiye Satış Müdürü Engin Kubilay, Opel Kervan Otomotiv'in Opel Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek  Düzce ve Bolu pazarına bakıldığı zaman bu durumun ortaya çıktığını söyledi. Bolu Dağı Tüneli ve Organize Sanayi Bölgesinin Düzce' de hayata geçirilmesi ile birlikte Düzce kilit nokta konumuna geldiğini belirten Kubilay, Opel Kervan Otomotiv kendilerine konulan  satış oranının üzerinde bir performansa ulaştığını söyledi.