Yıl içinde yaşanan kazalarla adından sık sık söz ettiren D-100 Karayolu Kapıcı Sapağında yine kaza oldu. Kapıcı sapağında bulunan vatandaşlar ise kazadan çok yaşanan kazalara tepki göstererek kaza yapan araca saldırırken vatandaşların tepkisinin sert olması güvenlik güçlerini de  harekete geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Yunus Aşıroğlu idaresindeki 34 TE 5861 plakalı oto karşıdan karşıya geçmek için yola kontrolsüz bir şekilde bisikleti ile çıkan Mustafa Şahin’e çarptı. Meydana gelen kazada oto içinde yolcu olarak bulunan Fırat Aşıroğlu ve Bisiklet sürücüsü Mustafa Şahin yaralandı. Yaralılar 112 Acil servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Kaza sonrası Kapıcı köylüleri önce olay yerine gelen Bölge Trafik istasyonu ekiplerine, olay yerinden ekiplerin uzaklaşmasının ardından kaza yapan sürücü Yunus Aşıroğlu’nu darp ettiler.

Jandarma’nın olay yerine gelmesi ile birlikte sinirleri iyice gerilen vatandaşlar bu kez Jandarmanın elinde bulunan sürücüyü almak istedi. Sürücüyü alamayan köylüyer, hem jandarmayı hem de sürücüyü darp etti. Sürücünün Jandarma tarafından olay yerinden uzaklaştırmasının ardından bu kez köylüler basın mensuplarına saldırdı. Basın mensuplarının görüntü almasını engelleyen köylüler basın mensuplarını taşlayarak kovaladılar.

D 100 karayolunu her iki istikamete de kapatan köylüleri ikna etme çalışmaları devam ediyor.