Gençlik Merkezi için tahsis edilen alanda bulunan prefabriklerde yaşayan vatandaşlar bu kez dertlerini CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a anlattı. MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve DSP eski il başkanı Zeyneti Bayrı Ünal ile partililerin bulunduğu görüşmede prefabrik sakinleri Özkoç’a neler yaşadıklarını anlattı.

CHP Sakarya Milletvekili Özkoç, parti ayırımı yapmadan bütün insanlara sahip çıkmak istediklerini söylerken, bu gün söz verip yarın unutmaya niyeti olmadığını belirtti.

Özkoç, en kısa sürede vali ve belediye başkanı ile görüşerek, bu soruna çözüm bulacağına söz verdi.

Özkoç, “ Vali ve belediye başkanı ile görüşerek il başkanımıza ve STK’larımıza bilgi vereceğim. Bu konuda yapılması gerekenin sizlere sağlıklı bir yaşam alanı sağlamak olduğunu düşünüyorum. Bizim görevimiz sizlerin sağlık, eğitim, barınma konusunda sorunlarını çözmek. Önümüzdeki hafta vali ve belediye başkanı ile görüşüp sorun için rica edeceğim çünkü bu konuda ilk muhatabım olan kişiler onlar.” Dedi.

Toplantının sonunda Özkoç’un çevresini saran vatandaşlar 30 Nisan’a kadar kendilerine süre verildiğini söyleyerek bu süreden önce gelmesini istediler. Özkoç ise gerekirse CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekillerini Düzce’ye getirerek vatandaşların sesini duyurmaya çalışacağını ifade etti.

HABER:H.İŞCAN