Adı şampiyonluğa oynarken son haftalarda üst üste yaşanan puan kayıplarıyla gündeme gelen Düzcespor’un yönetim kurulu, geçen hafta, “Verdiğiniz sözü ne zaman yerine getireceksiniz? Lig bittikten sonra mı?” başlıklı bir açıklama yaparak Düzce Belediyesi ve STK’ların ‘söz verdikleri desteği sağlamadıklarını’ iddia etmişti.

Bu açıklamanın yankıları sürerken yerel bir gazetede Başkan Özlü ve diğer protokol üyelerinin fotoğrafını içeren “Para verdiğiniz yok! Maça geldiğiniz yok! Perşembe günü tesislere gelin de bari çocuklara moral verin.” ifadelerini içeren bir haber yayımlandı.

BAŞKAN ÖZLÜ, ÖNCÜ HABER’E KONUŞTU

Yaşanan iki olayla ilgili Öncü Haber’in sorularını cevaplandıran Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, "Düzcespor’a desteğimiz devam ediyor, bundan sonra da devam edecek.” vurgusu yaptı.

“BU ŞEKİLDE HABER YAPILMASI ÇOK YAKIŞIKSIZ”

Kulüp başkanı ve yöneticileriyle destek konusunda sürekli görüştüklerini ifade eden Başkan Özlü, “Bu desteğin kapsamı ve süresi konusunda geçen hafta kendileri ile görüştüğüm kulüp yöneticileri Sayın Gökhan Kapoğlu ve Sayın İslam Keleş’e bilgi verdim. Buna rağmen bu şekilde bir haber yapılması çok "yakışıksız".” sözleriyle Keleş’in sahibi olduğu gazetede kendisini hedef alan haberleri eleştirdi.

“DÜZCESPOR YÖNETİMİ HER ŞEYİN HAZIR GELMESİNİ BEKLİYOR”

Düzcespor’a destek sağlamak üzere belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ancak Düzcespor Yönetimi’nin kolaya kaçtığını belirten Başkan Özlü, “Destek sağlama konusunda yönetim formül üretemiyor. Risk alamıyor. Her şeyin kolayından ve hazır gelmesini bekliyorlar.” dedi.

“MEMNUN DEĞİLLERSE İSTİFA EDEBİLİRLER!”

Yapılan açıklamalara ve basında çıkan haberler üzerinden Düzcespor Başkanı Kapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Keleş’e seslenen Başkan Özlü,” Memnun değillerse önceki yönetimler gibi istifa edebilirler. Düzcespor batmaz. İnsanlara kara çalarak destek istenmez. Bu şekilde destek sağlanamaz, bunu dahi bilmiyorlar." diye konuştu.

HABER: Mehmet GÜNESEN